• 0-02-0a-522c4dc8b2ed6cbcd4bb0baadedb414e96b745b9b0f733fc96176d726201466d_fe0ee9e6
  • 0-02-0a-e112f0389050c4e5c49e5c91dca55af68caa98aa3c3bc6390e062b88c4a48378_290b3873
  • 0-02-0a-46bdfd7b356860bba048b4a975497eaacab05e027be602f67bbaafa96a20f25e_90c68500
  • 0-02-0a-3fd1efcb7ed2ac24a223c32cd53e77c8671c6dbef2029b26a6aed480ffa5663e_e1500ca
  • 0-02-0a-521abb591be685f7526a34ae0622f96a23b6c4f1486bc5445796719b7fe8df01_16233861
  • 0-02-05-5f4a279e669acf060413843acb7a2dbe78e4f44def074f2c6de99b939de733cb_4cb8fdea
  • 0-02-0a-868af34bac99fc2683e86198492a03485ba81ca1ce55b6d7c6aa5bee3e30b561_8dc91a27
Emshir
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 280€ - Banesë
E6832 80 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati IV.
Afër QKUK-së.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,ballkon,terracë,banjo.
Shifra M-1667.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat