• 63920ac601449cecc9e92f3dcf4058108e0fa1d3517e68c5e97e84e1714e0f36_full
  • 0d6f6006c1f4a32897e919a82f708833a79758e232e9b096be7c017276c016d0_full
  • 418c05554ac2b8295b30a29c250ffe669ae9b2ecb165ede36b5071709e86a4f4_full
  • c60cefc855fa975c62337122c429c6b2fef017385e995c11df92b19f0baf792c_full
  • 2f92a54552396c6c8a779e3ff37ea03872727465f36ef2f790381a7a07e256b7_full
Vellusha
Vellusha, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7458 90 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0267
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2