• 20e2ba789a8f08d94e5c239e17aec2acba7369e8e9c0279052d81132c84f1bd6_full
  • 2b5f9ced1f1fe2f97970f328cc124be3fdc3ae938248ced1963f5a4d7015d80f_full
  • 279a4a940a950f7d52608e099fe3928bc0c44a555ae63cc93cb223f36ab0e1f6_full
  • b4a552c31944e2e033fbb42332a15d745b7a5078e0a4b740e3c0776bae041d65_full
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7463 60 3 Dhoma

Banesë me qira

Kuzhinë,dy  dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0268
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat