• d9902c4099ac5e3410b8781d04a37c9f92be27896025a237c15b03a51e685e13_full
  • 3673feecfb9b103cbff44c16d1a45fca12c76f992cc56bc21864bdda2d39915c_full
  • c9fd8fca5c27029432c521dd73536212738219c4e294844b0e588240e174741b_full
  • f41844b22f5345c72947372304467c877f9f4b9d1c6c4beaf69a218744474811_full
Parku qytetit
Parku i Qytetit, Mahalla e Muhaxherëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E7468 50 2 Dhoma

Banesë me qira
kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0270
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2