• 7d30a046e3379a414d27b9f4231110afe620c926cf3928de5b445d5ceff77383_full
  • 5cd400a1f11b186e269da3f4e0ee9e45c0fcc4b4ff2aa9fe3c60b7a3e2d81ae6_full
  • 9ad94ec58011ab3f07cbde50cb4ee2e05dc3cb2a3cb133d7b965208852b1ed38_full
  • c3d4d5afb1adfefed73e65899964149cf495b59da77f51c914c14de0afb1c5f5_full
  • f78c8e7663d5a02fdecaf3603639429bafa07e7a4fddbde09d29297b87320710_full
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E7427 40 2 Dhoma

Banesë me qira , Kati-IV-  , te rast Simfonia
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0255
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2