• c1109c8db0bbf1a2e5d1a15e04bfd59e45b884e68a40933687b25eab36cd1638_full
  • 06a864dd797cae9682623ffd828ab6148f9cc17fe4cda44844c1ae72ce01bddb_full
  • e77980fdb7572f08020404ad0de0990017d0e9975eac74c62cdec0c061c5d67c_full
  • c0d731fb2b0a81ff6c2664740fc657b7e2420d7e3cc1f20d66a35bf5da66746e_full
Bregu diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E7452 55 2 Dhoma

Banesë me qira, Kati-II- te furra Qerimi 2
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0266
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2