• 4ec2aed59781442def9c4a5aaa51728a7233e5fbb14212d3c582352ef146da1f_full
  • 7ad7cbda7556d80121671ad43aedac380b047c56081b074d999f9399d0919dea_full
  • 3df70a9bf61bff4722cc400cfae96fed135b235fef2ce261a3526cc5b4b9d771_full
  • 5ec4dbd39210c456f738d1eb750773366bdde21c933934aa05b6719027f2a1ef_full
  • 7ad64809b1667641e415499543f9773bd0a00a3f4e0e2d16ff86512dce349e03_full
  • 9c31258e1cfceed462fc87c3779e0455c306a6e808ade5eb522465d0982b7c7b_full
  • 8c459fa4d8390bc4e7d486e2e2cf4315de88f1a6a67e2c90453fd871584a7f66_full
  • 4cfb24a92cf94d57955c083898be8d8139e5cfe54bbfca59a83fdf50a77a2ae9_full
Dardania
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7506 70 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-9- te Santea
Kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0272
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2