• 84ae459be0ee2114030d0341f6661c3e67267f1230a6e50221db05a205866dd3_full
  • d781dc171a09b2456922967d348312bede417d1caec111fe7fdd1972e9403bcf_full
  • 5fa8841e781519f3cc455bea639e0c910b24c50175b5ca48632786c0c7fbd0f7_full
  • abe33596123051babc1d836f024ff9c828e3861ef861adf020e152f429d9cee2_full
  • 18d819ea6b97ef3dffe231dc3b7a8b4e43dc00b319d2ff57523df81ec589b93a_full
  • b6b79e1f9100e5bb1c37eb2ea88aca01652b24fb0dde351fdf9a4762f729a66a_full
Lakrishte
Lakrishtë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7519 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-II-
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0278
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2