• 350a9a49af820715afcdc214869c69983ea370c83cc9df58d37c273d762c0cbc_full
  • 0a8e4ded109168a7a525b0ddff4d6106aa87d040931bf78ac50c5667c903c0f7_full
  • 9cfbea2735ec7e55a7318a43d52dd192cc3e59923d9b53f70c011415ec230da3_full
  • e604a6308154192b869ae56f3e7bdc09768ec3f7c7904ed2db344a0b33e4b557_full
  • 1a726c9e125ad2a2b142970dda7b1460114b55bf113cebf1212aac32a6adcc31_full
  • a5d836bcaa5e73f4ceb02284e9ca24ee98446c606b1fa6b23691d7e91b3927c9_full
Parku
Parku, Lagjja e Studentëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E7526 2 Dhoma

Banesë me qira te Siriusi 1
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0280
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2