• e0b365ee1b151c3b107e4cd62d80eb341244423487b1976953ef37847c0bd214_full
  • ab5ab21d4d93d46fafa9f619e885885915c5831dd25462bce892542e5ff990c6_full
  • 4798c992f4d8391c9c851fc445d5a2b556438b46d700b8dfbd67b3357c52a71a_full
  • 14312c43af0c3c9dc49ed7561f455263a2a17ebf59056c8ccde1d2e082904f42_full
  • c2fd849e9029d5f82c8c82ab0d03a5debe86094d074797eb204fdceccf1fe09b_full
  • 26b106f7bd41ef885ef980ec0171f8fc4e99af78c82e90a50254adf0295e1005_full
  • 2002603fbb595e5c363474a2c68cd04d70edf1ae4a3e305eb949a061199e46b6_full
Bregu diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E7534 60 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-I-
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0281
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2