• 675c1c27415166bb06dacbba8709e5b6f74f560b49888ea586cdbeeaaab937bd_full
  • 2919c212d808ecabe9625549a2a53cc237a099a2e51a843b8b690cc8b14807f2_full
  • 2721d463ed1fd762a7a04fdfc99e2d239dcae97431ceb533c6c51ddcb7ff0a08_full
  • 0b6fefbc5ffc4675521409c46988039e67448156b871b34f7d23f2e1529fae18_full
  • 16369e42a85bff51e2ee55caefe06a52d9cb36cac3cbcf01ef1579a057e10886_full
  • fea2be68d446a1468b54f3fb4e7acc3fc83d50f207a11b200121b4522d8d7a1b_full
Qafa
Qafa, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E7542 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0282
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2