• 7c9f7c0ca61f385b1c750da7d45a61e7b73ef4f799014ffabb74d28d3a6c2974_full
  • f99336ad64f52e578dfb07de4176874862319210976acf9820fcf7e2f6d3adf7_full
  • 34f9de658ff7df97cf15421abd09a5f60aefb37c4289817fa017a0e7b408d2b6_full
  • 4392a5d106b288644619f1a560b1fbcea6c4a99f5da40fb05a47d68e6b6cdb0a_full
  • 3996401755029a1687e193e7a5bfb54144d21c39968503b204c3816756e59e04_full
Emshir
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E7548 2 Dhoma

Banesë me qira prapa UBT
Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra E7548
Tel dhe Whatsapp : 049/399-600/049/399-700

Karakteristikat