• 85f9a8b2e718009a6b7d112e8bb1c3de2a232d6979481fa9b3f7a7b46eadfa3d_full
  • 1c8ffdb1b9af7e1b120531dedef7d7a03b987f1eecb6c58a8a9d454518001452_full
  • c0b0d52743b609962102347ff49cbd3381cfff7cd8575b6b9e69a855b5f4ff0c_full
  • 4c1186da63d9c2e682f2fc9a81233418baa82ad6daea7e53558137d480a71941_full
  • e18fd4892ba4389bcab199fa61add522599deed1c8a58094bf10ad6dbf332ede_full
  • bf7e5ab29adfd4e2cf53af93af8b52c6945b66acd53ac913e15a15b1747451e8_full
  • b2f92117d9992604f0ce748b78e4691782f26f58f67011e96d215c9a96a93308_full
Bregu Diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E7565 80 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-II-
sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0287
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2