• 0-02-04-98d5708e08910381adb15f1c621e6e6c619a7adfc99852ac298f430a70e3c660_c84f9cb7
  • 0-02-04-9a7772ef481bb7f6c27dc7dee3be84059457c64b9d30db519b218dd269113a25_2221350a
  • 0-02-05-7ac31d0fdef1f8717b4068d28d9476f907c3e22fbe09bb7c2ec836f166dc95b1_e509aa70
  • 0-02-05-bbafa435aa6c438953816ec648739995fb8aac46a275d74fd41d900921fd0a92_c931edaf
Tokbahçe
Tokbahçe
Qira 240€ - Banesë
E6230 65 2 Dhoma

Banesë me qira ,kati -II-
Rr.Ismajl Dumoshi , afer Shkolles Gjergj Fishta.
Sallon , kuzhine , nje dhoma gjumi, banjo,
Shifra D-1249.
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
 +383 49 399 700 .
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2