Bregu i Diellit

  • 0-02-05-eedfd3ed68616da077ded426cbf5cb35dc7efb9fb85439f88d237909e3671221_23dc40ad
  • 0-02-05-c09a987b31dcc21d7858c07e047f70af825fda2a4f648d0d28b878dbb07348d4_d6f1ea3e
  • 0-02-05-a40e2fab969802d69e70ba60b0068fb6a0fcba815a7f008e4e31be60c10a4b6f_57b64d7
  • 0-02-05-672262637dfb3cf782073b63e7ee51ac23abab45c5f6ebb7827967c8bdca8cd7_d269344d
  • 0-02-05-3d5ad98d3217bc05336aad29f03ee44286a6d3ccbb6e0fba9613f34923d2cd59_d7ec0656
  • 0-02-05-bda1128330ffe9215e527010ccadfa49724cf1944b6e9dd6f935c8fd76ae6870_fbca6eed
Bregu i Diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E6209 60 2 Dhoma

Banesë me qira -kati -VI-
Përballë menzës.
Sallon me kuzhinë ,një dhomë gjumi,banjo, ballkon.
Shifra 0837-2
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
+383 49 399 700
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat