Lagjja Mati 1

  • 0-02-04-aa50e2fa0a39b3e6efc9ba5884869b719af054ed49d236989cb1066fa4308d30_a6e13c6e
  • 0-02-04-8bf9c6fc04679e82c8609f6ac396d67c72a92971ac1b0c6643dcf4cc7133c5e8_71728edf
  • 0-02-04-c019432466506546eddf717936a69155a7a4759dbd955ea97fcb66c1884df7c8_98f035e9
  • 0-02-05-703eb52205d5e5511a0365e55b7ac1762d79aabccadcacc7e25a0fc15b011550_58acdbc8
  • 0-02-05-1c44aff0f9bf2443a8f6ec1509f0a3f32a9b10a566344f3fd11b7b26bd69e537_c6ed33ce
  • 0-02-04-0ea9334fc20f5ed5cfe4d3306d0a0def5c5477af9c77e0e98083cf896f69c1c0_f5d02e11
Lagjja Mati 1
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E6202 50 2 Dhoma

Banesë me qira-kati -V
Mbrapa Viva Fresh Store,Te Banesat e Royallit
Sallon me kuzhinë ,një dhomë gjumi,banjo.
Shifra A-1435
Tel dhe Viber:
+383 49 399 700
+383  49 399 600
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat