• 0-02-0a-83a83dbb6402ec83c2c88bb8fdd98a5a41e7ecda4583d20eb49ac1cfb5e5f9c8_64677a35
  • 0-02-0a-788a215bcd4251c223f13111186b68ebab4d55f4aff5d8bd51117bc1e9d56dd5_e3264532
  • 0-02-0a-eca093e0f588d21c013422615fa9f93868e516aa66cb437bb21f2919fa4624d3_223395c1
  • 0-02-0a-a2cee4db2a7b1a5e4f8ed38ad52639bfed4488704c929806119ea149345fceed_b7a684ab
  • 0-02-0a-a405f48ffd3b8d0e3e27cc1f651af85d97028aefcf2c8f32dbb9fee3ec2a132b_8594fab2
Tokbahçe
Tokbahçe
Qira 230€ - Banesë
E6236 65 2 Dhoma

Banesë me qira .
Rr.Ismajl Dumoshi , afer Shkolles Gjergj Fishta
Sallon , kuzhine , nje dhomë gjumi, banjo.
Shifra 1587.
Tel dhe Viber :
+383 49 399 600
+383 49 399 700
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2