• 0-02-04-c4ee3860494b144752272aefba3857dcc8943b6b1c8ca25d6474b718aa4974d3_9fd64d50
  • 0-02-04-ed573def3fc84723accc3e1ed126bbe7715607d34cf87d8037d2750463228f7e_40d66741
  • 0-02-04-3a11ab515a78a7e8fac25d51b54b5d8a0dec3dd517f2b339831a0db9db426d19_3806d80e
  • 0-02-04-8ec4df656247671852312b756b94ef17a8164671b4a5b396d973dea64bf42af0_1eba46ec
  • 0-02-04-767ae633ede07cae65460fc5e944c048d0c672f3fd18f0d2e453fd95463c50e0_36d6e13c
Qendër
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E6249 50 2 Dhoma

Banesë me qira, kati -IV-
Te Hotel Sirius.
Sallon, kuzhinë , dhomë gjumi ,banjo ,ballkon.
Shifra 0454-1.
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
+ 383 49 399 700
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2