• cfaf5744dd88025e734065705f8d7b615a82ab76d435ec957ba941a9a1722599_full
  • 76c9bdfee0fefc0631741c0ceb79ad201c1cdb8dcefc14304de599fa29eca297_full
  • 3c414ac614721a7dc1a89bd338906100ca9784b66cadadd6982b24431005e24e_full
  • db1878d8621696d8b30ac4bf63c0e079b75f23bf09fbd9ab37a532d641645b95_full
  • 6a9ad05d43800f2bc05dd39b7a0220ac1b21bb11d2530800facd727dfef81fe2_full
  • 9fb9f59404a5d057606a8326d55c33bbdbeda8fc7cdc2686448a86ad18bedaa1_full
Parku
Parku, Lagjja e Studentëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E7599 70 3 Dhoma

Banesë me qira te Isa kastrati
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0295
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2