• 0.02.01.643111c7525493763eea6dce3ef8cd06dce454e52d25770bcbe99fa1a2171000_full
  • 0.02.01.7f83d961247959b9c554660bcfeccac10cf4ae68d2924bf3972d5eae52f2e73e_full
  • 0.02.01.12def273a74a270cfa48b0afc6cbdd5895c9821aa657c8dc70ce50ecd9bd50c1_full
  • 0.02.01.6edaa84bcd57cf5452c9802fe7bc15394bfc859fbe606ade30cc7e39536af4c6_full
  • 0.02.01.9590c96f673d26ae736646262e4b9d650e710c8ef1f89058e88159599dd53e94_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E7923 50 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-V-
Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0378-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat