• 0.02.01.ca7e453da9fbca81b4600620d9143aad7d3b3fff2aaee432a643518ce3d02cfa_full
  • 0.02.01.65fdd3f4a306e8dcfadc4e7944f045c7d3ace5041a7c469e8dcc9c91ef8d4b9c_full
  • 0.02.01.ae150ef85cb520595db06c709001f5371df79f4ce2e99c0ab228941a5df75f26_full
  • 0.02.01.11d7b4e9251aaf6412645b18202fc10f7f0da357ccbb53483638754c8de1b905_full
  • 0.02.01.30d0cf8221391d0d96fd1d8a3d7be4afe715c08a2bd00702c59d1cfc0ae35ae4_full
  • 0.02.01.03d2eabaad9ab6b73d575636cfae493ea0bd05c64a613df366cd858dc50bc26e_full
  • 0.02.01.8e74adcc510c62b687caf14673082209fd18da241a972d1ae59baed082ae2cf4_full
Parku
Parku, Lagjja e Studentëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E8057 60 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0418-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2