• 0-02-01-f2654b187affa2b9bbdc6b3b9fb2453d3f06bd0b541c6837e753b9a43cdace18_full(1)
  • 0-02-01-3ffa0b0f5588520e0c4051b8294110a9cd2b851fc070275228894612f99c733b_full
  • 0-02-01-b7444273edfca49227f70a7bfa26af816b4e0972aa9f0c8822ad26d00101f292_full(1)
  • 0-02-01-c2f508e48b42cf6011a91bc1e56e251adce1682b3118cf7d8596ddcc5b120ec9_full(1)
Parku
Parku, Lagjja e Studentëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E8411 50 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-I-
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0534-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2