• 0-02-04-240a5bf7713dc2552423ad691572f2d3b654831f13767dbd05a6ee0464eaf1e1_4676d390
  • 0-02-04-079dca52889f3f89fb036555b52d2af047dd80bc8f3c05a26abd4451309a08e1_948a3064
  • 0-02-04-44f151d307abd06e97704f35a2baee327cea8edfe1432921a176f466f3bbb6d9_700fd2b4
  • 0-02-04-76c7069f52cbdd4344d9e9c4e9d1a6050764f8cb116dadcc5f1dce0320f04f06_30607277
  • 0-02-04-078663e585889f6e9297da5db5d22c1ac89c73536a0a0d9ca23e7a2ce70e2d7f_372c0b1e
  • 0-02-04-579c493f72400816d8e489d37e53fd3bb6bf9abc2f805c505b5a575447d74afc_2a37f1d4
  • 0-02-04-72fbfdaecc3e8e3da083d4c77ca667e68d75b3283316940c3cb846ff0811c4f9_d7e00dd9
Parku
Parku, Lagjja e Studentëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E8373 70 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0529-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2