• 0-02-05-c622086e352ac3aba7b5a0921567d4607353d07ddd99912f2987d7e29ae2beb1_4c9a3a3e
  • 0-02-05-ccd422fe7ba4ad127177632ce9f1a70cc9b689e909394da06dacd179a25b03e7_5748ddb9
  • 0-02-05-8d0c87ab6b6e96c482acff26be4eda345e6f02eda4ecf1a0cfb3c6e4436ac9f7_16a160c2
  • 0-02-05-d58e44f17c265d2e82672fc6e0a6cd384a522fd2f49a33211a120e3382720d4d_506907c
  • 6
  • 0-02-05-d266a6dcdc9151e9bcff482422794dc1aa28111bcafbd6115d1d12f32db2b95d_8e46641f
Qendër
Mahalla e Muhaxherëve, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E6192 65 3 Dhoma

Sallon, kuzhinë dy dhoma gjumi,,banjo, ,ballkon.kati -IV-
Ngrohja qendrore.
Shifra  E6192
Tel dhe Viber :
+383 49 399 600
+383 49 399 700
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat