• 0-02-04-e3d823faca65abb78c319b5727fb3a2a64d73f70615bc7e93a8ee8ba27cb82cd_6f707cab
  • 0-02-04-3ea91e2b06410b6e16fb0f62fe7eb61874b09a9ac16dc7eaaee1d56dbaa6f9dc_11456fca
  • 0-02-04-20673b7eb3a31f512dde97d6dc2dfe90bd95d6622eb6cf157446d30c18189eb7_3cd06182
  • 0-02-04-d9768f856ea1a9d83c042a995dd90693be82243bdef4ccf5a9db7bd18cf7d156_727ffb15
  • 0-02-04-65ee58bee0325822b2a4f28fbb3b74a49ff04654706f1cb1368cd4a7cfd680cd_6d680e4
  • 0-02-04-732ef714219d70eb47a86447cd46bda930ed0016e50d09cb8206a70d1bc41971_563af1fa
Qendër
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E6137 40 2 Dhoma

Banesë me qira -Kati -III-
Mbrapa Teatrit.
Kuzhinë , 1 dhomë gjumi, ballkon,banjo.
Shifra: E6173
Tel dhe Viber:
+383 49 399 700
+383 49 399 600

Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat