• 67669aac52f4c61e64fb81c7fadedfddc6cc8551e93172495d223a5f6b2aadd2_full
  • 4d81d787b78da34869edb67d7d86e4f6a7da95fe811d1fbd980939fffa916816_full
  • 685751602f5f4102172648e948051a17bbba5c3012444e45bed25fe73f55a9a4_full
  • d3d173fba30f62b8f3c3f739f4a898b0bdf1812108521db71c556615d75397a9_full
  • ef8cb6071f1931c0a553d0615b3e1bc625f9078e919c4a65a937e9658d36076b_full
  • fcda1bb8204ed270ae653f87b89db61d9e14f1d4766ea94c811ebcaa8fb645b5_full
  • 642f0394b42e6ac8048a8fe70ce2a7dc51cf60ac6adab961f4eb4f7129e15702_full
Parku
Parku, Lagjja e Studentëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E7703 65 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0322-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2