• 0.02.01.876464a86311af6e54d54f022d1601dbd3db381bb8936ef588b0caec65df1ff8_full
  • 0.02.01.2c5181d2b33ee38bca402806cd1ce7bda632e151ba07674a014bae3368e1d0d6_full
  • 0.02.01.50df3b47c10d2e003275e9b32e656f23e0c107f2e1ab04b02bbc42a3dc2cc2c3_full
  • 0.02.01.a030a642ef8886d749cda88e05131e3f181a1ab2f37e99b476d21bd3a4e0449d_full
  • 0.02.01.6818354c12647b71037d2647785dd55d5fef86db5227d80a20cd9808b4c34daa_full
  • 0.02.01.d897665ccab0a9b93a1da4198c1dd4c9c7903c57fe4f87478dfe1692b6d59d39_full
  • 0.02.01.e781856110872cb639eb2a111f90eb70e13f1b63b9db7f67b73a1b290026a3a4_full
Teatri
Teatri, Agim Ramadani, Old Town, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 280€ - Banesë
E7814 70 3 Dhoma

Banesë me qira, Dy katëshe
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0360-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat