• 3-7
  • 6-3
  • 4-5
  • 5-6
  • 1-7
  • 2-8
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7710 60 2 Dhoma

Banesë me qira përball santes
Sallon ndaras kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0324-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2