• 13288016_10153553735053021_1676995498_o
  • 13287978_10153553735063021_183113384_o
  • 13313687_10153553735058021_91658391_o
  • 13288555_10153553735103021_887340441_o
  • 13288427_10153553735123021_194817625_o
  • 13295171_10153553735113021_1346946091_n
  • 13318738_10153553735148021_1823944553_n
Kalabria
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7747 70 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-VI-
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0338-2
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2