• 0.02.01.5fd83a9d6543351b12267417b7ac23562bf8b251f253b74a1fa3c2761b24dd30_full
  • 0.02.01.4f0bbddccd401d419b98cff2c943275d522f272372555f13dcae89cf497e3a74_full
  • 0.02.01.070060817a9ee9f84d40ac6680f785e65342a86083ab8cf7aec8a964245486db_full
  • 0.02.01.0b46641b710863064bffde8f3987fb9f49d05c529c2bbf703781c3bb15f77d37_full
  • 0.02.01.e835579526d57520db8cbddf0b892cd321190015b90a5dfdac66bd5a9664d7b3_full
  • 0.02.01.7983f19151a4d84de6688ca831448b48ea00c2b2c6c26ed6c56615b06496f102_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E7804 50 1 Dhoma

Banesë me qira Kati-I-
Sallon ,kuzhinë,banjo,koridor.
Shifra -0349-2
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat