• 0.02.01.8c31d537aff69e2e85b4e96da55e69f2dfd4359c7984a605c2f5bfdd8cb11f1e_full
  • 0.02.01.97e592e9e2bdca762e2da5aa5070668aaf53496b54224d93a73d827598930507_full
  • 0.02.01.2be4df7df69c411525725eee26be680c1f7ed0ca90962141210d96215e3f4fec_full
  • 0.02.01.2d658229b4fc93c7d865c9dda9284300bd4b504a89083f5b6b730411fef6542a_full
  • 0.02.01.4f4547100d82aa883a3e9477524c93fbabdd544e84aee259523e076a8f74afee_full
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 280€ - Banesë
E7871 65 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0377-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat