• 0.02.01.2af78fcee0c81593d32c21b360fc3fff9f2dca0f95eb9ea0c9ac3d907aee2b1a_full
  • 0.02.01.7382efbb018027570e520f1ae942ffc5a3c00867c2aa658d01190f8affa3dc3a_full
  • 0.02.01.ed6072134fd66cbb3ac653914e90fe6c87d1e6abc91298cdef2ce31e791dc420_full
  • 0.02.01.20f521cdb4968100a68648d6a7b7fcbcbde9d5f6bc35906a799fbf86159faa82_full
  • 0.02.01.748ea133170b8f515836c523bb724424451339bdbcee79d1a82b9a8c850aa7cf_full
  • 0.02.01.acc5031dd1a237ccf7efe3c56d9885de9418826a5c715684cbbea0242833c67d_full
  • 0.02.01.a181599f1585a23683508e7150faa2980299fa34897dcb5e355174d8b39f61f0_full
Mati 1
Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10.000, Kosovo
Qira 280€ - Banesë
E7764 85 3 Dhoma

Banesë me qira te Eulexi
Sallon ,kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0342-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat