• 867953aae1ddf45f4819f497ba472faf4a2cd4d7a16621ca55e505bd2109618a_full
  • a3216056e5f1438397c3ed1ee15e9111577288358835c7aad77340c5910d4fb0_full
  • d6a99892f002d4c2850d36f65f1b0d5392cf281d7bdd2de9a23eab94e9789970_full
  • 22898388b74d33874c89854608995ad439aa55b380f607728a4c2e894e2f6aa8_full
  • b04e4b23fc1296e4bf799cc8089cbb9de5ff68bbfccd7ef0b9c4be6bccbfc2ec_full
Aktash
Aktash, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7688 50 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon ndaras, kuzhinë, një dhomë gjumë,banjo,koridor.
Shifra -0319-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2