Aktash

Ndaj sipas:  

Aktash

Qira, Shitje
300€ - Banesë

Kuzhinë me trepezari ndaras Sallon , dy  dhoma  gjumi kati -II- Ashensor Shifra E9746 Tel dhe Whatsapp: 049 399 600 / 049 399 700

Më shumë
79 4 Dhoma

Aktash

Qira
280€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi kati-I- Shifra E9431 Tel dhe Whatsapp : 049 399-600

Më shumë
75 3 Dhoma

Aktash

Qira
400€ - Banesë

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi, ballkon,2 banjo kati -IV- Te OSBE-ja. Shifra E6092 Tel dhe whatsapp +383 49 399 600 . +383 49 399…

Më shumë
90 3 Dhoma

Aktash te Dawidof

Qira
250€ - Banesë

Sallon , Kuzhine , nje dhomë gjumi , banjo , koridor , ballkon .kati -VII- Ashensor Shifra 0837-2. Tel dhe Whatsapp : +383 49 399…

Më shumë
60 2 Dhoma

Aktash

Qira
350€ - Banesë

Banesë me qira. Rr. Agim Ramadani, te ish Restaurant Rugova . Sallon , kuzhine , dy dhome gjumi ,banjo, Shifra E6327 Tel dhe Viber: +383…

Më shumë
85 3 Dhoma

Aktash

Qira
300€ - Banesë

Sallon ,kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.Shifra E7755Tel dhe viber :049/399-500/049/399-600/049/399-700Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
100 3 Dhoma

Bregu Diellit

Qira
300€ - Banesë

Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi kati – VII- ashensor Shifra E11484 Tel dhe viber : 049/399-500. 049/399-600. 049/399-700. Banesat e tjera mund ti shihni…

Më shumë
80 3 Dhoma

Aktash

Qira
270€ - Banesë

Sallon me kuzhinë dy dhoma gjumi . kati -VI- Shifra E9393 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2  

Më shumë
70 3 Dhoma

Aktash

Qira
200€ - Banesë

Banesë me qira Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor. Shifra -0364-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
40 2 Dhoma

Aktash

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira Sallon ndaras, kuzhinë, një dhomë gjumë,banjo,koridor. Shifra -0319-1 Tel dhe viber : 049/399-500/049/399-600/049/399-700 Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
50 2 Dhoma

Aktash

Qira
250€ - Banesë

Banesë me qira, afër Hotel AfaShifra E7643Tel dhe viber :049/399-500.049/399-600.049/399-700.Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Më shumë
40 2 Dhoma

Aktash

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira, kati i parë. Afër hotel Afa. Sallon me kuzhine ,dy dhoma gjumi,ballkon,banjo. Shifra E-7081. Tel dhe Viber,Whats app: +383 49 399 600…

Më shumë
80 3 Dhoma

Aktash

Qira
300€ - Banesë

Banesë me qira- kati i -IV- Përballë Fakulltetit Ekonomik. Sallon ndaras kuzhinë trepezari, një dhomë gjumi,balkon. Shifra: m-1615 Tel dhe Viber: +383 49 399 600…

Më shumë
72 2 Dhoma

Banesë me qira -Aktash

Qira
380€ - Banesë

Banesë me qira-Kati VI- Përballë Universitetit. Ngrohje me Termokos. Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,koridor,dy banjo,dy ballkone. Shifra M-1623. Tel dhe Viber: +383 49 399 600.…

Më shumë
80 3 Dhoma