• 0-02-05-5e01c7f1e1594ef3e38793960ec458c97e2af1c9600944fae0f3300010408614_1cd1c56a
  • 0-02-05-94b32bdf71abae7ba3aa7d8ee241b797c653108742307c1f78054a99c9c34d31_d4f89d0
  • 0-02-05-5586771803e36862163b3f55d918adfc3abf65f16e24cc7a1a110aa0c04abc8d_63f6f581
  • 0-02-0a-ea75e2e986b3a419e3988c8683f5c0d91fe0d787c04bde494c999c9b5d8e353b_aca6b5b6
  • 0-02-05-273456b72cc5433622daf649ec14930e338ea1d3820906882c177c493747105d_d3634de8
  • 0-02-05-d3de711cbecb912ba090aaf834d43fa2c0fa18893336d581aaa5ec976460f34c_96869809
Aktash
Mahalla e Muhaxherëve, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7081 80 3 Dhoma

Banesë me qira, kati i parë.
Afër hotel Afa.
Sallon me kuzhine ,dy dhoma gjumi,ballkon,banjo.
Shifra E-7081.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2