• 0-02-04-83e0a2b7ade49c676d97095df72710cad9c1795596a9004b942e49677418b940_39b172c6
  • 0-02-04-51e49a07f653919ccaa9f5bedb3cf646806531d67f94781c1209e89b1bd42603_f3a86105
  • 0-02-04-6b101eca34e7f8eb123987539ed5191bac16695879f4ea5c6a445e166e03c3ce_3742fe66
  • 0-02-04-ae6092131312e6403d77994250d227b0a725b066f2edec25109d61e3b4fea911_1075966d
Bregu diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E7091 100 3 Dhoma

Banesë me qira te banesat e Ontex

Sallon me kuzhinë ,dy dhoma gjumi, koridorë , banjo

Ne çmim perfshihen , uji , mbeturinat, ngrohj qëndrore dhe mirëmbajtëja.

Tel\viber\wsp.

049/399-500/049/399-600/049/399-700

https://www.facebook.com/Esenca2/