• 0ebb6c782c853518ef663cf169cc1c5f6b848cc42b4e0850e7d89ff0069f4d25
  • 17a0bcef68681e36c9f4b8c0eecd9360a7bcbee5ea71ddc294c53dd798928dda
  • 16a781143506673353d33667d22a51db5c8eb69a2e38498245204c39a3a06e1d
  • 9a048ae1a1dbb8ee216d379780caf86fee69da63e864180f4712d5a49505fe63
Qendër
Teatri, Agim Ramadani, Old Town, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E7062 70 2 Dhoma

Banesë me qira, mbrapa Teb bankes.
Sallon me kuzhinë,dy dhomë gjumi, koridor, banjo.
Shifra -0164
Tel dhe viber :
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca