• 0-02-05-2c5a44a3f53a585a19f623697fab92a70d3d88500a0f9a33cf921ae497901427_b1a2a0c5
  • 0-02-05-ac499c05ae2dc1e288c8ad93baccf42d8617124a8f84f328cfb8424f067cd881_94eb9e3e
  • 0-02-05-30acd3c36d3c155985b1eb75ffe91809f70370f835c97fba0c7c0ac2ad2b9eff_956754dd
  • 0-02-05-dcdc8b255d06030833af6c4b3a8bdbc8b9150043047b233f5735c059816e1541_d44fe77c
  • 0-02-05-f8448bae2b5f0f08d0cbecee686f19fc5b0d07f3f96ce103f9a85eb9c08febc9_1a099137
Bregu diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7057 50 2 Dhoma

Banesë me qira- , kat i shtepis me hyrje te vecant
bregu diellit te ofsid.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra- 0163
Tel dhe viber : +383 49 399 600 +383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2