Lagjja Mat

  • 0-02-0a-4bc6ebd27fb85954082c187875de8e676f8407bbb4687aab494bb65738a5e97e_81e13988
  • 0-02-0a-76e63b78a1c06116b83358547751e2706d5f8be7478761362b8af59b3d766178_73661ca4
  • 0-02-0a-b46a810fe370670282ed64a55e4a6232e3a3cff6e3441fec62d87cb1356c9cc4_7a0b6e7
  • 0-02-0a-71ccf4a96eb74d8bfa333b398fe39cd6712f57782e135ee491433a8c85eaf4d3_61c3cc7f
  • 0-02-0a-4d63af83095cf9aa1df72a7aea2731dd68c3fef3f1ed5efb0c8dfd2ff0f6e9d1_c49b7c5e
  • 0-02-0a-3a5d7f3207ea04ecee76a454cd56456afcfb7a74f11454d107f7fcd5bbb582b7_6e669e99
  • 0-02-0a-da8f55261c1f3fa640d5de142a75d56a76010687bf99063119afc6aa041818dc_56945116
  • 0-02-0a-facef93b44702df1ecb83da2b51f2e6bf24df99bed4aaa26010a1cf152eb5e19_6e8c3863
Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E7038 70 2 Dhoma

Banesë me qira-Kati i IV
Rruga B-Mbi Restaurantin MOMO.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra M-1674.
Tel dhe viber :
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat