• 0-02-0a-b0218e4505cf43c99642b5a3a4a14afefd8c88418a30d3517dbbcf4d0bdc08a8_f6a8c6a4
  • 0-02-0a-66d4c3731e2852799a8b995b4141a8881b169b658d994eedbba62dac9f1ebe9d_eb43280
  • 0-02-0a-fe394beac77867e465f11ee435a0189398552c7a21a2d49926362f28d328d686_652e9cf4
  • 0-02-0a-2a0368d920515edf02dffca89913675c8a1869276cd8afc5ff8001d0de7f30f9_811c9ecc
  • 0-02-0a-5b1236cfb77389badf62ddacf53e1dead04ecfe8bb4287e4033b3fa72aab18be_7645fa3f
  • 0-02-0a-bf1a6d82eccce659e21c76fdf8004adb96de3621a3a50b6451a7362954503b47_505989a1
  • 0-02-0a-00deb053b6e41efb2e7ee710098b3397b2d97b845532393435764a7a54687611_f661a2f6
  • 0-02-0a-ac9963fa4d1e612965cf023c13066e17410b87f70b0e64e03ec9b2babf0ff332_707ae76
Aktash
Aktash
Qira 300€ - Banesë
E6111 72 2 Dhoma

Banesë me qira- kati i -IV-
Përballë Fakulltetit Ekonomik.
Sallon ndaras kuzhinë trepezari, një dhomë gjumi,balkon.
Shifra: m-1615
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
+383 49 399 700
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat