Lagjja Kalabria

  • 0-02-0a-91bd80039976593738486aad038d160d1aabfbcf08da2ab3d833b4f53f9a4122_f06ab3ee
  • 0-02-0a-28a4115acca1a9d3432e4faf52d2362d24dffa224d80aa2d760d2c926047732b_5376e895
  • 0-02-0a-f6faa4cb3a67d8fea1f4fe3e1e4d51e2cc4294641f03d7aceb3296ce5ef6f06b_f31ef5f
  • 0-02-0a-4f7c1cb0d71f76cc960afa9bd6513d1bb985f81b5255d01c5a84a231c784e897_9acefcae
  • 0-02-0a-685ea5635662c9f4b125f7500eab2e574f43442f4c74dfaa992b91cbd88d796e_6c59231c
Lagjja Kalabria
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E6062 84 3 Dhoma

Banesë me qira kati -III-
Te Hotel Nartel.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma ,dy banjo,ballkon
Shifra: 1624-m
Tel dhe Viber: +386 49 399 600
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2