Bregu i Diellit

  • 0-02-05-c626fdc60cb725c7748bae6e241cfde98e0a90d5cdda972694019f950a671d33_ee1465d2
  • 0-02-05-27b4c44b6a6d51673297032f1687c51c5fc3a639335275be554c689c77e24dd0_e7422177
  • 0-02-05-f862816a743e707bb4e363f369b7e566d4c7f50e12ff48de301fcff5d69f76b6_25543930
  • 0-02-05-d94e16d914e1960295385eadd5d77ffe94efab65f30eff172998fde575220a10_1b250a3c
  • 0-02-05-e01492680bf9dc3c78477f6d648338f8ff843b456b022c95071388186f163c59_8b6083f9
  • 0-02-05-64e69793e0a40ddbe7906b7a9a14413e525ef8ff41e3e30e717b1abf10924628_dddb32e4
Bregu i Diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E6071 128 4 Dhoma

Banesë me qira-Kati V .
Te Posta e Vogël.
Ngrohje qendrore me rrymë.
Sallon me kuzhinë trapezeri ndaras ,3 dhoma gjumi,2 banjo.
Shifra 0467-1.
Tel dhe Viber,Whats app: +383 49 399 700 .
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2