Banesë me qira-Bregu i Diellit

  • bbc2bf01-2bd6-4598-946a-b99dadf8fcee
  • e9446d04-facc-488d-81e9-6b22f9788617
  • a4c951e4-5934-42cb-a4e7-bb036c389ffa
  • 1f377de9-780c-4106-8b41-5a82e31a6248s
  • 90e4b63a-bdb8-48bc-8e4f-cef6e50a43f0
  • c5f9aec1-abc8-471a-971e-ef40b5e6f4e3
Banesë me qira-Bregu i Diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E5952 80 3 Dhoma

Banese me qira -Kati i parë.
Kolegji Iliria.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon.
Shifra 0394/2
Tel dhe Viber:  +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2