Banesë me qira-Lagjja Mat

  • 0-02-0a-d7094ff56d147ad1a7ecbd9e8eaaf8dc4f1a46f3ba8250b38da0553f9f782dc3_b64268f5
  • 0-02-0a-6f96d3b6c2933965998456ec83f31f971f0206baf6f8314998660f8096b3b01b_8e41aed1
  • 0-02-0a-7b3a9dd57e8fa476e0b2a14e3f9e5d5414b86b3b20749b5fb23805a1b9ed6039_70d1bc13
  • 0-02-0a-42d6572802e62d869d8b9c1ee0bca45253665b5c994133269912090f329d7f0c_1a32aaf7
  • 0-02-0a-c0f6e369b4c5f79caa99750a9759342bdc1a418f4e1ffa6cc0dc3149aaf22a31_67dc4e07
Banesë me qira-Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E5958 70 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati X-
Rruga B- Te 13 katëshja.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon.
Shifra A-908.
Tel dhe Viber: +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat