Banesë me qira-Bregu i Diellit

  • 0-02-04-ae259fb1773e51da4fdf10ae4e7ab9687b41093b522376001d1b46ea7d565a44_a61a72c7
  • 0-02-04-701b73789410f9ee9452b319dcd8c2b3e4a728d6d04f2f30be943e79e2f83059_bf1aea91
  • 0-02-04-c7c44b16677e641e64be1ae10e5d0d706b2dbd4719da9dd7b58d7dac66209c3c_d4594079
  • 0-02-04-33e325c5fe9a51a1ca0551f8828c495864e706953816b41701b4643292eb75f7_319c8ed0
  • 0-02-04-a270c5993a67a8ecc88ec087b8a482a058e5b67ca6156db6d01aa7f659130fa4_7cc981fa
  • 0-02-04-ce1e719dad3d3852c0fbe42520ae07732ee1e7e61bc9cbb9b2052a96abf8d0af_294e300b
Banesë me qira-Bregu i Diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E5972 40 2 Dhoma

Banesë me qira-Kati -II-.
Te banesat Standartit.
Sallon me kuzhinë,nje dhome gjumi,ballkon ..
Shifra 0197.
Tel dhe Viber,Whats app: +383 49 399 700 +383 49 399600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat