Banesë me qira-Dardani

  • 0-02-05-0578f5a8aec09ecc51a7e8b35e2ce6df96d8d076f78b4c10a170ca6d72db32ee_9e8d4480
  • 0-02-05-6017a876b80abac957218640eb9c7cd352f9595add293bcc265e3f512b31a009_163c5b2d
  • 0-02-05-d7c1608b28129efa0eefa1e4ba31982a1508e930475e4265bf02039ec258c821_85ad35d5
  • 0-02-05-463efe4596ba7398eb6987b7c687ba7ed817e7067468be88c47fe0a96dd31437_213ffcc6
Banesë me qira-Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E5848 65 2 Dhoma

Banesë me qira ,Kati – V-
Te shkolla fillore Dardania.
Sallon, kuzhinë ,një dhomë, banjo, dy ballkona
Shifra : 1620-m
Tel dhe Viber: +383 49 399 600
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2