Banesë me qira ne Parkun e Qytetit

  • 0-02-05-5b7b5f0752ad6cdfeb97b49d388896c476db667bbb0ae75ab1c9232d03e7538d_4ca0de44
  • 0-02-05-c6ad366714719067059b9ae6f69dbc951161ead301eb5fadc4009a24da453fb2_73483d60
  • 0-02-05-dfdffb07459a9911a7a18f3f62c8a4208732d395d38e5a97ade5e8d407e96ca5_c60aad33
  • 0-02-05-ef644479c10e82a41c08fc34a2e850d06b780edad5a9a27f3c76b6ba366866dd_71688cf6
  • 0-02-05-c4344b94968c1e946acf955577c4d8e7a52446a6dd87cddd07463e8ecf05fc5f_2a700476
  • 0-02-05-1651f363ca332e4a4bf92ac0334a8a1f24dc232d78d43e1689ff70cff3aa5a9a_9420fd9c
Banesë me qira ne Parkun e Qytetit
Parku i Qytetit, Mahalla e Muhaxherëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 370€ - Banesë
E5855 105 3 Dhoma

Banesë me qira ,Kati II .
Gustav Majer.
Ngrohje qendrore
Sallon me kuzhinë ,dy dhoma gjumi,dy banjo,ballkon,koridor dhe depo.
Shifra M-1619.
Tel dhe Viber: +383 49 399 600
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2