Banesë me qira-Lagjja Mat

  • Banesa-me-qera-ne-lagjen-e-spit3alit
  • Banesa-me-qera-ne-lagjen-e-spitalit
  • Banesa-me-qera-ne-lagjen6-e-spitalit
  • Banesa-me-qera-ne-lag6jen-e-spitalit
  • Banesa-me-qera-ne-lagjen-e3-spitalit
  • Banesa-me-qera-ne-lagj6en-e-spitalit
Banesë me qira-Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E5892 90 3 Dhoma

Banesë me qira -Kati II.
-Afër Sh.F Pavarësia .
Sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi ballkon ,garazhë.
Shifra 0708-2
Tel dhe viber +383 49 399 600
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2