Banesë me qira-Emshir

  • 0-02-05-fae91943f0d243986ed71c58cb2d5c7ed62cf4a53c9b82e3ab307a01cfa96a66_93267968
  • 0-02-05-adca5f35477a0a3f1f8a34a0834d74d8a84129b5a49129d4996577c68e2b2371_7fdd12b5
  • 0-02-05-c1b905dbbdae317bfe755864c8f9b9569f78661555772dddc62aa519dac8260a_ac0fa801
  • 0-02-05-f913b621e63c59423afdbabe15bf3a9ef886e9b29fd7b9a9e4d9e1cfffcac2c8_3abfc96b
  • 0-02-05-65608dde2c73b9d10cb149ed65bb40f52f1b566c61909b5d23e46e48ff460a88_88aaf21b
  • 0-02-05-86f611b6ba09d02b0a6d2723217f9d0d590675949ebd7df097c005983fbbdd45_768d636
  • 0-02-05-226c326ff2f77037714db8ba86e12f6c34bc2bf10e493b1daea3c0bb1fb668a3_17a6e978
  • 0-02-05-bae9efa59137518c876c7698de23a941feb6000047ca1515f7eab6c04d57354e_ddf59c48
Banesë me qira-Emshir
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 380€ - Banesë
E5878 80 3 Dhoma

Banesë me qira,Kati -VII-
Te UBT-EXDC-2
Sallon me kuzhinë , dy dhoma gjumi,koridor, dhe ballkon.
Ngrohje me termokos.
Shifra M-1605.
Tel dhe Viber: +383 49 399 600
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2