Banesë me qira-Lagjja Mat

  • 0-02-04-98d5708e08910381adb15f1c621e6e6c619a7adfc99852ac298f430a70e3c660_c84f9cb7
  • 0-02-05-7ac31d0fdef1f8717b4068d28d9476f907c3e22fbe09bb7c2ec836f166dc95b1_e509aa70
  • 0-02-04-9a7772ef481bb7f6c27dc7dee3be84059457c64b9d30db519b218dd269113a25_2221350a
  • 0-02-05-563f693a87cd50781dd1d3f425e3ccaea388dd1ed572e84bdf61235951cbba1e_787789
  • 0-02-05-bbafa435aa6c438953816ec648739995fb8aac46a275d74fd41d900921fd0a92_c931edaf
Banesë me qira-Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 240€ - Banesë
E5906 65 2 Dhoma

Banesë me qira – Kati -lll-
Rruga B.
Ngrohja qendrore me rryme
Sallon me kuzhine dhe një dhomë gjumi, banjo,ballkon.
Shifra I-1249.
Tel dhe Viber: +383 49 399 600
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like
Banesat e tjera mund ti shihni në www.facebook.com/esenca2